2020-06-28

Antireklama: Hervin Garden

Esu gan tipinis žmogus, perku tai kas pigiau. Kartais tai būna puikūs įrankiai, nelūžta drožiami jau 5 metus. Bet kartais tiesiog juokinga...
Šalia manęs yra Mokveža, ten dažnai parduodami Hervin Garden sodo įrankiai. Labai nežiūrėdamas paprastai perku nes nebrangu. Bet...

Šlanga .. DE LUX. Išsipūtė gumbais ir sprogo iškart pajungus. Atseit No twist, bet susisuka į mazgus - laisvai.
Pardavėjai pinigus gražino.



Karutis - ABSOLIUTUS šlamštas. Pirkau jį išrinktą ir neįsivaizdavau,  kad jis bus toks blogas. Ratai nukrito iškart. Teko klijuoti/virinti. Skarda iš folijos.. Visa susilamdė. O juk ne akmenis vežioju.
Bet negi išmesi.. naudoju.



Purkštuvas buvo tiesiog paskutinis lašas. Šiandien stovi jis... POKŠT ir apsimyžo.  Trūko dugnas. Na aš ji jau kelis metus naudoju. Bet galėjo ir ilgiau tarnauti. Tapo šiukšle neperdirbama, kas labiausiai piktina. Kur ekologinė gamintojo atsakomybė?




HG tai rodos lietuviška markė. Gaminama Kinijoje, klijuojamas šis ženkliukas.

Jau įsivaizduoju pardavėjo ir gamintojo derybas...
Lietuviai: ar galit pagaminti karutį?
Kinai: Pigiausias kainuos 10 dolerių.
Lietuviai: Pagaminkit už 5.
Kinai: ??? ... ok, bet tai bus kreivų varžtų rinkinys.
Lietuviai: Sutarta!

Blogą dažnai rašau sau, kad nepamiršti. Tai vat pasistengsiu nepamiršti daugiau HG nepirkti, kad ir koks pigus jis būtų. Tai tiesiog nesąmonė...
Nors..ne viskas blogai. Naudojami visokie HG sodo laistymo purkštukai ir jungtukai dar veikia...

5 komentarai:

  1. Kiek permeciau akimis - tiekejas lyg SKV taigi is esmes ta pati Makveza

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pamačiau straipsnio pavadinimą ir jau žinojau, kad bus parašyta apie karutį.

    Prieš 3 ar 4 metus darėmės pamatą po senu rąstiniu namu, reikėjo karučio pasivėžioti smėliui. Pirkom HG, panaudojom 1 dieną ir jau sekančią rato guoliai subyrėjo. Nors svorio tikrai neviršyjome. Ir šiaip, pats karutis toks popierinis, nemalonus net ir naudoti.

    Geriau brangiau, bet ilgaamžiškiau. Ir gamtai ir smegeninei ramiau, kai daiktas geras.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Panašu, kad toks pats šlamštas kaip Senukų Vagner SDH. Tiesa, Senukai turbūt jau suprato, kad žmonės Vagner asocijuoja su fufeliu, tai savo firminį kiniško šlamšto brand'ą pakeitė į "Haushalt", kad dar labiau vokiškai skambėtų.
    Šiaip man neblogą įspūdį paliko Depo firminiai įrankiai ("Jasper" brandas). Grėbliai ir kastuvai iš kokybiško metalo ir tarnauja jau daug metų.
    O šiaip jei nėra skubos, tai apsimoka mechaninius ir elektrinius įrankius imti Lidl. Jie daro didžiulius užsakymus visai Europai ir tas pačias prekes pardavinėja ir Vokietijoje, ir UK, tai išeina gera kaina bei 3 metų garantija viskam. Trūkumas tik tas, kad nežinai, kada ką pardavinės, tai kartais ir pusę metų gali tekti palaukti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū už garsiai išreikštas mintis. Padėjote apsispręsti dėl karučio. Sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Elektrinis Hervin Garden grandinis pjūklas - supjoviau 4 mašinas malkų per 3 metus. Keikiaus, nes pastoviai atsileidinėjo grandinė. Keikiaus, bet dirbau. Išėjo dantratis (plastmasinis) viduj. Dalių nerandu. Viskas. karjera baigta. Gavno.

    AtsakytiPanaikinti

Komentarai senuose blogo įrašuose moderuojami. Luktelkite kelias dienas kol Jūsų žinutė pasirodys.